tirsdag 3. september 2019


12 Grunner til å stemme KrF i Arendal
















#De som trenger oss mest!
Arendal KrF vil alltid være en stemme for innbyggere som ikke har mulighet til å kjempe for egne interesser.

#Internasjonale utfordringer, krever lokal innsats! Arendal kommune skal ta sin del av ansvaret ved lokal innsats innen klimautfordringen, flyktningkrisen, et anstendig arbeidsliv og kampen mot menneskehandel.

#Det skal være godt å bli gammel i Arendal! Alle mennesker fortjener en verdig alderdom. Arendal kommune skal være en kommune hvor de som har behov for hjelp, omsorg og pleie får det når de trenger det. KrF vil legge til rette for at eldre kan få dekket sine grunnleggende fysiske, psykiske, sosiale og åndelige behov. Vi vil jobbe for å styrke hjemmebaserte tjenester og doble antall institusjonsplasser frem mot 2030.

#Vi skal gi barna en god start!
Arendal KrF ønsker trygge familier som sammen med landets beste barnehagelærere og lærere gir barna en god start på livet. KrF nasjonalt har fått gjennomslag for bemanningsnorm og pedagognorm i barnehage og lærenorm i skolen. Dette vil vi følge opp lokalt!

#Nye arbeidsplasser!
Arendal KrF vil ha en kommune hvor vi legger til rette for kreative innbyggere som tør å tenke nye tanker! Tanker som fører til flere bærekraftige arbeidsplasser og med rom for alle. KrF vil være en aktiv samarbeidspartner for næringslivet i kommunen, gjennom å være en forutsigbar og imøtekommende tilrettelegger.

#KrF tar ungdoms psykiske helse på alvor!
KrF ønsker å starte et nytt tilbud til ungdom, et lav terskel tilbud uten timebestilling og henvisning. Vi vil opprette en stilling som gate psykolog. En person som hjelper ungdom der de er, med små og store utfordringer.

#Arendal KrF heier på bonden! Vi vil verne om matjorda og gi investerings støtte til landbruket.

#Arendal kommune skal være et livsynsåpent lokalsamfunn!
Et godt samfunn har rom for hele mennesket, med det livssynet hver enkelt har. Et slikt samfunn forsøker ikke å presse religionen ut av det offentlige rom, men legger til rette for menneskers mulighet til å utøve sin tro

#Arendal skal bestå av gode nærmiljø hvor ensomhet byttes med inkludering og fellesskap!
Arendal KrF er utrolig takknemlig for alt det frivillig arbeidet som skjer i kommunen gjennom hele året. Vi drømmer om gode nærmiljø med rom for alle, hvor menigheter, lag, foreninger og enkeltpersoner av ulike nasjonaliteter bidrar til å skape gode møteplasser for både store og små. Steder hvor alle kan være aktive og bygge gode relasjoner, og hvor ensomhet byttes ut med fellesskap og inkludering. KrF ønsker at Arendal kommune gjennom ulike støtteordninger skal stimulere til enda mer frivillig arbeid!

#Søndagsfri!
Arendal KrF mener samfunnet har godt av at én dag i uka er litt annerledes enn de andre. Vi trenger alle én dag i uka med fritid og hvile og andre aktiviteter enn i hverdagen. 

#Buss til 10 kr!
Arendal KrF ønsker en kommune med god fremkommelighet uten bommer. Derfor vil vi jobbe for at bussbillettene skal koste 10 kr. Om alle som kan tar bussen til jobb en dag i uken, vil vi ikke øke utslippene fra transport og ha god fremkommelighet. Denne dugnaden oppfordrer vi alle til å bli med på.

#Alltid en ny mulighet! Noen ganger blir livet annerledes enn vi hadde trodd og ønsket, da er det viktig med et tilgjengelig hjelpeapparat. Arendal kommune skal alltid gi hjelp på et så tidlig tidspunkt som mulig, og gi alle en ny mulighet og et verdig liv.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar